Pijpen strand geile carolien

pijpen strand geile carolien

Meneer Verschuur was directeur eigenaar van een enorm bedrijf dus liet ze hem heel even gaan. Net als op dat stomme feest, wat kon ze doen? De klootzak had haar net zo betast als nu, niet erg genoeg om boos te worden maar net genoeg om niet gewoon een spontane aanraking te zijn.

Ze voelde gewoon aan alles dat dit ‘bezoekje’ moeilijk en vooral vervelend zou worden. Hoe kwam ze zo snel mogelijk van hem af? Carolien voelde hoe hij zachtjes tegen haar aan ging leunen, en met zijn kruis tegen haar billen begon te wrijven. Dit ging te ver! Ze stapte snel opzij en deed een keuken kastje open. Terwijl ze bukte om de lege emmer er in te zetten gaf hij haar een klap op haar kont. Snel pakte hij Carolien bij haar heupen en trok haar tegen zich aan. Ze schrok en voelde de bult in zijn broek nu duidelijk tegen haar billen aan duwen.

Ik vind het erg, erg vervelend als U aan mij zit! Ik bedoel er niets mee hoor! Ik denk je zult wel stijve nekspieren krijgen van al dat gepoets, ha! En als je zo bukt dan vraag je er toch gewoon om! Met die lekkere kont van je!

Noem mij nou maar gewoon Tom, dat praat wat makkelijker! Zoals je ziet gaat het erg goed en als jij zo je koffie op hebt vind ik dat je weer moet gaan. Ik ben een getrouwde vrouw en ik vind het erg ongepast om een man in huis te hebben als Erik er niet bij is, zeker een die handtastelijk is zoals jij! Tom glimlachte, pakte het kopje koffie van de tafel, liep er omheen en ging vlak naast Carolien op de tafel zitten, boog zich voorover en keek haar recht in de ogen: Goed dan, ik had het graag anders gewild Caroline maar je laat mij geen keus!

Waar heb jij het over? Weer glimlachte hij naar haar: Erik kan trots zijn op zijn trouwe vrouwtje! Heb je enig idee hoeveel vrouwen maar wat graag op mijn avances in zouden gaan? Jammer voor jou maar ik ben gewend te krijgen wat ik hebben wil! Ik zal het simpel voor je maken! Als je niet toegeeft, doet wat ik wil of beter gezegd waar ik zin in heb verliest Erik zijn baan”.

Het was even stil, Carolien voelde al vanaf het moment dat Tom binnen was dat hij niet veel goeds van plan was. Probeerde die schoft haar nu te chanteren? Wilde hij dat zij Erik ontrouw zou zijn?

Ze wilde tijd rekken, een oplossing vinden! Hoe kom ik van die vent af! Wat kan ik nou voor de zaak doen en waarom zou Erik zijn baan verliezen?

Goed dan, zoals jij het wil! Jij gaat zo op mijn lul zuigen en laat je door mij neuken, zo niet raakt Erik zijn baan kwijt! Dat meen je niet! Dit is een grapje! Vanaf het moment dat ik je zag wilde ik je! Je bent mooi en hebt een geil lijf gemaakt voor seks!

Kom op, je bent intelligent genoeg om te beseffen dat als je meewerkt ik jou en Erik een rijk en gelukkig leven kan bezorgen. Erik is niets zonder mij! Jij bent echt niet de eerste die haar man zo aan de top houdt! Dus de keus is helemaal aan jou!

Dit kan toch niet waar zijn? Tom, wil je mij echt dwingen seks met je te hebben? Laat mij van je lijf genieten! Ik dacht het niet! Nooit zal ik een engerd zoals jij.. Tom keek haar gekwetst aan: Ik snap dat je even aan het idee moet wennen maar ik meen het wel! Ik wil je en zal je krijgen ook al moet ik Erik en zijn carrière helemaal kapot maken! Dit huis, de hypotheek loopt via de zaak, heb je enig idee hoe groot de rest schuld is als je hier nu weg moeten?

Gedwongen verkoop van dit huis, overgefinancierd met steun van de zaak maakt jullie, jou en die lieve geweldige Erik van je financieel helemaal kapot!

En dan heeft hij ook nog geen goede referentie meer en komt je mannetje echt nergens meer aan het werk! Daar zorg ik wel voor! Zijn lul leek door dit gesprek wel te groeien, de dikke worst was duidelijk zichtbaar in zijn broek. Ze schudde haar hoofd, nee, nee! Dit kon niet, dit was niet waar! Ze lachte een paniekerig lachje: Dit meen je toch niet? Laten wij rustig blijven!

Je begrijpt toch wel dat ik getrouwd ben! Ik hou van Erik, hij is de man in mijn leven, de enige! Ik ben hem trouw! Ik ga je echt niet, op je. Ik ben een getrouwde vrouw! Het idee alleen al is absurd! Alsjeblieft doe niet zo raar, ga gewoon, ik beloof je dat ik hier nooit met Erik over zal praten!

Echt geloof mij, ik zal het hier nooit over hebben met niemand! Heel even dacht Carolien dat hij weg zou gaan. De opluchting was maar van korte duur, Tom ritste zijn gulp open en liet haar zijn stijve lul zien: Hoe kan je hier nu nee tegen zeggen! Die van Erik wees mooi recht vooruit, was glad en soepel! Eriks eikel zat netje verstopt in zijn voorhuid en dit, dit vreselijke ding van Tom was net een grote banaan, krom, scheef en wild en dik geaderd, alsof hij elk moment uit elkaar kon spatten.

De eikel stak ver buiten de rest van de lul uit en had een vreemde paarse kleur! Het ding leek wel te leven!

Ze schudde resoluut van nee: Dat is voor mij een goede reden om hem te ontslaan en de in hem gedane investeringen terug te eisen. Zijn promotie en carrière hangen dus van deze deal af, onze deal! Werk nu maar even mee! Kijk eens wat lekker, helemaal voor jou!

Echt, geloof mij, het doet geen pijn! Carolien stond geschrokken op, deinsde achteruit. De stoel waar ze op zat viel met een klap achter haar op de grond: Tom stop alsjeblieft dat ding weg! Dit gaat niet gebeuren! Ik bel Erik, …de politie! Carolien kon in de stilte die nu heerste de telefoon aan de andere kant horen overgaan. Hij doet het echt! Ze realiseerde zich nu dat ze op het punt stond alles, echt alles kwijt te raken.

Dit was geen spel dat ze winnen kon. Tom keek haar vragend aan. Ik bel je nog! Keek hem smekend aan en schudde vol ongeloof haar hoofd, dit gebeurde niet echt? Dit kon toch niet waar zijn? Ik wil alles doen wat je wilt maar dit niet, echt alles doe ik voor je, alleen niet dit!

Tom liet haar los maar duwde Carolien met een hand krachtig voorover, ze kreunde van schrik toen ze haar flinke borsten op de tafel plette.

Tom schoof het korte jurkje omhoog en gaf onverwacht een wilde ruk aan haar slipje dat luid scheurend in stukken op de vloer belande tussen de op de grond kletterende scherven van het koffiekopje. Carolien probeerde te ontsnappen, van de tafel weg te komen, maar Tom was te sterk, veel sterker dan het kleine vrouwtje dat hem wanhopig smeekte: Hoe harder zij tegenstribbelde hoe leuker het voor hem werd!

Tom hield van dit spel en spuugde in zijn hand, wreef het speeksel uit over zijn stijve lul. Ze was gestopt met de pil, Erik en zij wilde een baby, een liefdeskindje! Ik ben niet aan de pil! De groteske lul wrong zich een weg naar binnen. Carolien wist niet wat haar overkwam! Ze werd gevuld zoals ze nog nooit gevuld was, de pijn en vernedering was kort en heftig maar de geil brakende lul van Tom verwende het nauwe kutje zoals het nog nooit was verwend.

Carolien kermde, jammerde en spartelde. Ze wilde weg, vluchten van wat er hier nu gebeurde! Tom, je neukt mij zwanger! De angst om zwanger te worden geneukt streed een verloren strijd met de lust die bezit nam van haar lijf. Tom was niet te houden. Doof voor haar smeken en beukte zijn pik diep in haar nauwe en nu verlangend knijpende gaatje.

Wit geil hoopte zich op rond de basis van zijn neukende stijve lul, haar geil ongewild gretig verbonden met zijn voorzaat. O, God, je neukt mij zwanger! Soppende geluiden vermengde zich met het gekreun van Carolien die voor het eerst voelde hoe het was om echt geneukt te worden. Ze voelde hoe ze door deze vreselijke man genadeloos klaar geneukt ging worden. Haar verstand schreeuwde nee maar haar kut gilde ja!

Carolien hield zich krampachtig vast aan de rand van de tafel, de wild stotende pik maakte haar gek van verlangen! Zo was het nog nooit geweest! Een tinteling diep in haar onderbuik gaf aan wat zij vreesde en waar haar lijf al jaren naar verlangde. Carolien verzette zich uit alle macht tegen dit aanstormende geweld.

Tom voelde haar lijfje schokkend klaarkomen: Ben je niet gewend he! Eindelijk geneukt door een echte vent! Je bent een schoft! Dit was zo anders als ze gewend was. Ze wilde geneukt worden, ze verlangde er naar en wilde niet dat hij zou stoppen. Carolien probeerde het niet eens tegen te houden maar kronkelde wellustig en liet zich nemen door de werkgever van haar man, haar Erik! De schaamte was verdreven door lust. Ze kreunde, en kreunde: Godverdomme klootzak, ik kom klaar!

Carolien kwam overeind en keek hem vragend aan. Bij Erik merkte ze het nooit als hij klaarkwam, ze vreesde het ergste en dus vroeg ze bezorgd: Ik ben nog niet klaar gekomen hoor! Ik ben hartstikke vruchtbaar weet je! Je mag niet in mij klaarkomen! Die heerlijke stijve lul die er daarnet nog als nog als een gedrocht uit had gezien.

Carolien voelde aan haar kutje. Het was dik en opgezwollen! En niet eens alleen, nee, met zijn ouders en broer! Je kunt je voorstellen dat dat best wel een lange tijd is om met je schoonfamilie op vakantie te gaan.

Niet zo gek dus dat we een beetje opstandig werden. En zo gebeurde het dat we op het strand lagen en ik ineens ontzettend opgewonden werd. Of het nu het warme weer was, of het mooie lichaam van mijn vriend, maar ik kreeg ter plekke ontzettend veel zin om hem alle hoeken van het strand te laten zien.

Oh ja, en zijn ouders lagen dus naast ons. En dus vroeg ik of hij een stukje mee ging zwemmen. Hij moest lachen, maar bekende dat alleen al deze bekentenis genoeg voor hem was om óók geil te worden.

Samen zwemmen deden we zo ongeveer elke dag daar, dus een beetje knuffelen en zoenen, daar keken zijn ouders niet raar van op. Dat hij mijn bikinibroekje onder het zeeoppervlak opzij schoof en onopvallend bij mij binnendrong, dat zagen ze gelukkig niet. Maar ja, daar stonden we dan. Echt heel veel kanten konden we niet op, ontzettende seksbewegingen zouden namelijk wel opvallen.

Hij besloot het af te maken met zijn handen.

. 29 mei Naam: Caroline, leeftijd: 25 jaar, haarkleur: bruin, gewicht: 67 kg, postuur: volslank, Geile vrouw Dora laat zich beffen op het strand. Geile. Partnerruil · Pijpen · Porna · Pornobob · POV · Roodharig · School · 22 Sofia Valentine · Squirten · Strand · Tiener. 5 maart Deze week de topwip van Caroline. Over die ene keer dat zij en haar vriendje het deden in de zee terwijl het strand overvol w. GEIL KLEIN SLETJE HARD SEX GRATIS

Pijpen strand geile carolien

SEKS IN GELDERLAND WEDERZIJDSE MASSAGE

De angst om zwanger te worden geneukt streed een verloren strijd met de lust die bezit nam van haar lijf. Erik kan trots zijn op zijn trouwe vrouwtje! Hoe kwam ze zo snel mogelijk van hem af? Mollige moeders met dikke tieten genomen in de keuken. Ik bel je nog! Vlak voordat ze de keuken uitliep deed ze snel haar schort af en hing die aan de haak naast het fornuis. Jezus, wat kon dat wijf van Erik pijpen!

: Pijpen strand geile carolien

BELGIE GANGBANG MOOIE NAAKTE MEIDEN 960
OUDEVROUWNEUKEN EROTISCHE MASSAGE ALMELO 408
GRATIS NEUKEN ENSCHEDE GEILE LESBOS Dat zijn hand afgleed en terloops haar billen streelde bevestigde Caroliens vermoeden en ze wist gewoon zeker dat die viespeuk met ‘lekker’ haar billen bedoelde en niet de koffie! Dankzij mij hebben jullie het erg goed! Ik wil alles doen wat je wilt maar dit niet, echt alles doe ik voor je, alleen niet dit! Keek hem smekend aan en schudde vol ongeloof haar hoofd, dit gebeurde niet echt? Terwijl Carolien haar zonden overdacht fatsoeneerde Tom zich: